Toekomstbestendig

LED belichting

Een nieuwe generatie op maat gemaakte tuinbouwbelichting verandert de indoor teelt. Deze belichting zorgt voor hogere opbrengsten, een verbeterde kwaliteit en een hoger rendement. Dit alles tegen lagere kosten. Download onze nieuwste whitepaper en ontdek hoe u het volledige potentieel van uw kas kunt benutten door middel van de juiste belichting.

Download Whitepaper

“LED groei belichting: Een handleiding voor grotere opbrengsten, meer teelten en hogere rendabiliteit” 

Alles wat u wilt weten om uw bedrijf te laten groeien. Download ons nieuwste whitepaper.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DE WEG NAAR EEN DUURZAME TEELT

Belichting voor zakelijk succes

Uw doelstellingen zijn het rendement van uw product te maximaliseren, winst te genereren en succesvol te concurreren in een uw afzetmarkt.  Wist u dat belichting bij kan dragen aan hogere winsten en uw concurrentiepositie kan verbeteren? 

1

Hogere winsten

Verbeter de opbrengsten

Er is tegenwoordig veel meer inzicht, in de impact van licht op de plantenfysiologie. We kunnen inmiddels de groei van een gewas dusdanig beïnvloeden, dat de marktwaarde ervan wordt gemaximaliseerd. Ook kunnen we de teeltduur van het begin tot einde aanzienlijk verkorten. Streeft u naar extra steellengte, beter gevulde bloemen of compactere bladgroenten? De juiste belichting kan zowel het volume, als de kwaliteit van uw gewas, verbeteren. Zo bereikt elke oogst snel en efficiënt het volle potentieel!

2

Hogere winsten

Minder energieverbruik

Overschakelen van traditionele HPS-lampen naar energiezuinige leds, kan de energierekening met ongeveer 30% verlagen. Bovendien produceren leds veel minder warmte dan HPS-belichting waardoor koelsystemen minder worden belast. Ook dat scheelt uiteindelijk in de kosten. Met deze besparingen kan de upgrade, van uw belichting, zichzelf binnen enkele jaren terugbetalen. Ook draagt een dergelijke omschakeling in uw bedrijf bij een koolstofarme toekomst.

3

Hogere winsten

Operationele efficiëntie

Ledbelichting kent een snelle, eenvoudige installatie, heeft een langere effectieve levensduur en een geringe uitval. Hierdoor vereist deze vorm van belichting minder onderhoud en zorgt uiteindelijk voor minder restafval. De lopende operationele kosten worden gereduceerd en verwijderingsbijdragen aan het einde van de levensduur valt daardoor lager uit. Eenmaal geïnstalleerd, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw ledbelichting.

Wij helpen u graag

Vrijblijvend eerste consult

Het optimaliseren van uw huidige belichtingsinstallatie kan een hele uitdaging zijn. Wij helpen u graag met het maximaliseren van uw rendement en het verlagen van de kosten. Wilt u overschakelen van HPS-lampen naar energiezuinige leds? Of wilt u ervoor zorgen dat u de beste led-armaturen en het juiste spectrum voor uw gewas gebruikt? Onze experts werken met u samen om de commerciële belangen van uw bedrijf veilig te stellen en tegelijkertijd de beste voorwaarden voor toekomstige groei te creëren. 

Neem vandaag contact met ons op om te zien hoe wij uw bedrijf nog meer glans kunnen geven. ->

©Raoul Hollants Photography

Vraag mij alles wat u wilt weten over horticulture LED belichting.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WAAROM ONZE LEDBELICHTING GEBRUIKEN?

Optimalisatie van het gewas

Breedspectrumverlichting

Door verschillende golflengtes te isoleren en te combineren tot op maat gemaakte ‘recepten’, bootsen we de natuurlijke fotosynthese na en versnellen deze. Dat leidt tot kortere teeltcycli en optimaliseert de kwaliteit en het uiterlijk van uw gewas. Onze belichtingsdesigners zorgen voor een perfecte, gelijkmatige lichtverdeling waar elke plant in uw kas van profiteert. Dit resulteert het hele jaar door in consistente oogsten.

icon1

Toonaangevende efficientie

Het is onze missie telers te helpen bij het terugdringen van het energieverbruik en tegelijkertijd teeltrendement maximaliseren. Onze Arize™-leds zijn op het gebied van energie-efficiëntie en -prestatie toonaangevend in de branche. Met geavanceerde techniek, die lichtverspilling tegengaat en hoogwaardige leds, die elektriciteit omzetten in bruikbare golflengtes, streven we er voortdurend naar om de meest duurzame belichting op de markt te brengen.

chain

5 jaar garantie

Onze belichtingstechnologie is, op de werkelijke toepassingstemperaturen, tot het uiterste getest. Dat geeft ons het vertrouwen om onze producten te leveren met langlopende garanties. Op het gebied van stof- en waterdichtheid, zijn onze ledlampen IP66- en UL-geclassificeerd. U kunt erop vertrouwen dat ze zelfs in de meest uitdagende omgevingen blijven presteren.

coins-1

Een breed portfolio

Van traditionele kas tot vertical farming en van groeikamers tot weefselkweeklaboratoria: onze ledbelichting kan elke teelt een boost geven. Ons compleet assortiment led grow lights  als aanvulling op, of vervanging van uw huidige HPS-opstelling. Onze belichtingsdesigners helpen u bij het plannen van de perfecte opstelling voor een maximaal rendement. 

check

Bekijk onze productpagina's voor individuele belichtingsspecificaties en om de beste Arize-oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Samen groeien

Ontvang uw belichtingsplan

Ons team combineert uitgebreide expertise op het gebied van plantwetenschap, productontwikkeling en lichtontwerp. Wij werken samen met u aan een op maat gemaakt belichtingsplan. Aansluitend op de bestaande inrichting van uw kas, het gewas en het, door u beoogde, teeltrendement. Wij maken gebruik van de nieuwste 3D-technologie, die de aanpassing van uw belichting volledig inzichtelijk maakt. Dankzij een korte installatietijd blijft uw bedrijfscontinuïteit bovendien van begin tot eind gegarandeerd.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw reis naar de tuinbouwbelichting van de toekomst met ons te beginnen.

  • voorbeeld (+31 205487998)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.